2 tahun terseksa dalam rumah sendiri, pemilik terkejut dapat tahu kontraktor tanam buhul dalam tandas

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

2 tahun terseksa dalam rumah sendiri, pemilik terkejut dapat tahu kontraktor tanam buhul dalam tandas. Dalam diam-diam, terkadang ada orang yang dengki dengan kehidupan kita sehingga tergamak melakukan benda khurafat. Meskipun dunia semakin moden, amalan sihir atau santau masih lagi menjadi kepercayaan segelintir orang hanya semata-mata mahu memuaskan amarah diri sendiri.

Setelah kami scan, ada aura buhul dalam mozek simen

Menerusi kisah yang dikongsikan oleh sebuah pusat rawatan Islam baru-baru ini, katanya seorang individu mengalami buatan sihir daripada kontraktor binaan rumahnya sendiri yang didakwa warga Indonesia. Difahamkan, sudah 2 tahun ada sesuatu ‘benda’ ditanamkan dalam kawasan tandas rumah batu terbabit.

Setelah diruqyah, jin itu bongkarkan semua yang dibuat olehnya

2 tahun terseksa dalam rumah sendiri, pemilik rumah terkejut dapat tahu kontraktor tanam buhul dalam tandas

Mahu atau tidak, ustaz-ustaz ini bersama bantuan orang kampung terpaksa memecahkan mozek di penjuru bilik air tersebut menggunakan mesin khas. Semakin dalam ia dikorek, semakin kuat aura buhul (simpulan/ikatan) dapat dirasakan termasuklah di luar kawasan rumah. Tiba-tiba, tuan rumah mula berteriak kuat dan menunjukkan gerak-geri aneh seakan-akan sedang dirasuk sesuatu.

Selama 2 tahun tuan rumah seakan menjadi tak waras akibat sihir

Setelah ustaz menjalankan rawatan ruqyah, wanita berkenaan yang dikawal ‘benda lain’ bergerak pula ke kawasan tandas tadi untuk mengambil semula apa yang sudah ditanam. Sepanjang 2 tahun ini, kehidupan tuan rumah penuh dengan penderitaan dan seakan menjadi tidak waras gara-gara sihir terbabit.

@pusatrawatanattaqwa Menyelam sambil minum air, inilah yang terjadi pada ahli keluarga ini. Sihir dilakukan oleh seorang warga indonesia iaitu tukang rumah ini. Selama 2 tahun wanita hilang kewarasan akibat sihir. #fyp #sihir ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

BACA:
Pemilik kedai kenakan caj RM25 kepada pelanggan, elak ‘window shoper’ berlegar di dalam permis
Patut dah lama tak nampak teksi, rupanya Grab dah beli dan ambil alih syarikat dengan harga RM344 juta
Penduduk bengang tengok jiran, selamba bela 7 ekor lembu dekat balkoni flat tingkat 5

Leave a Comment