TerasMalaysia

Baby Shima puas hati MP pas minta maaf secara terbuka dan tarik balik ‘statement’ yang siarkan

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Baby Shima puas hati MP pas minta maaf secara terbuka dan tarik balik ‘statement’ yang siarkan

Ahli Parlimen Kuantan (PAS), Wan Razali Wan Nor tampil memohon maaf secara terbuka susulan kenyataannya terhadap penyanyi sensasi, Baby Shima berhubung pembabitannya dalam program Hari Bandaraya Mesra komuniti di Sungai Isap Damai Kuantan, 18 Februari lalu.

Justeru, Wan Razali berkata, dia menarik balik hantaran yang dimuat naik pada Facebook (FB) miliknya, 17 Feb lalu.

“Pada 18 Februari, artis Baby Shima hadir dalam program tersebut dan membuat persembahan beberapa buah lagu serta berselawat dengan penampilan sopan dan menutup aurat.

Terdahulu, Wan Razali melalui FB mendakwa, susulan menerima banyak bantahan, pihaknya menghantar surat bantahan kepada Majlis Bandaraya Kuantan (MBK) agar menghentikan pembabitan Baby Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli di Sungai Isap.

Dalam hantaran itu, Wan Razali turut menyebut penyanyi Makan Hati itu sering terpalit isu moral dalam persembahannya dan melanggar tatasusila serta adat ketimuran.

Selain Wan Razali, turut membantah pembabitan Baby Shima adalah Pesuruhjaya PAS Pahang, Abdul Rosli Jabar yang berkata, persembahannya akan mengundang kemurkaan Tuhan manakala seorang pemimpin Pemuda PAS Pahang pula mendakwa penyanyi itu ‘menjual agama’ kerana hanya mengenakan tudung mengikut majlis tertentu.

Sebagai reaksi balas, Baby Shima berkata slot gacor, dia tidak menolak kemungkinan untuk menggunakan saluran undang-undang ke atas individu yang dipercayai memfitnahnya.

Walaupun bergelar penyanyi dangdut, Baby Shima berkata, ia bukan pertama kali dia diundang untuk mengisi slot kerohanian.

Sementara itu, Wan Razali berkata dia berjanji tidak akan mengulangi kesalahan sama.

Sumber

Baca : Ramai yang tak tahu tentang 7 hak isteri yang perlu dipandang tegak, nombor 4 ramai lupa

Leave a Comment