TerasMalaysia

“Bau Hancing Dekat Tingkap Rumah, Ade Jin Ke?” – Rupa-Rupanya..

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

“Bau Hancing Dekat Tingkap Rumah, Ade Jin Ke?” – Rupa-Rupanya..

Baru-baru ini viral di laman Tiktok atas perkongsian akaun milik @snow_queenz_ apabila dia berkongsikan kisah ‘misteri’ yang dialami olehnya.

Berdasarkan perkongsian, apa yang dihadapi setiap hari adalah tingkap rumahnya sering mempunyai seakan-akan percikan air yang dikhuatiri tidak tahu puncanya. Risau mungkin mempunyai unsur-unsur mistik, dia juga menggunakan cara rawatan tradisional Islam dengan menggunakan garam dan bacaan ayat-ayat suci.

Pelik juga kalau air kencing kucing, tidak mungkin ‘dipancut’ setinggi itu kan?

Bukan itu sahaja, kejadian ini menjadi semakin teruk apabila dinding dan tingkap rumahnya berkulat dan mula mengeluarkan bau-bau hancing. Tertanya-tanya apakah yang menjadi punca ini, dia lantas meletakkan kamera tersembunyi untuk merungkai misteri tersebut.

Sangat mengejutkan adalah, berdasarkan rakaman video yang dipasang secara rahsia mendapati bahawa ia tindakan jiran yang sangat memalukan!

Dalam rakaman tersebut dilihat jirannya mencurahkan air yang dipercayai merupakan air kencing ke arah rumahnya. Apa yang menambah amarah dalam diri adalah perbuatan tersebut sudah dilakukan berkali-kali.

Rata-rata netizen menyuruh tuan badan untuk melaporkan perbuatan tersebut ke pihak polis kerana ini telah mengganggu ketenteraman jiran tanpa tahu sebarang punca.

Sumber

Baca : “Power La Nenek Ni” – Nenek Main Bumper Car Dekat Fun Fair Buat Netizen Kagum

Leave a Comment