TerasMalaysia

Bekas mak nyah dedah punca bercerai dengan isteri, seminggu pertama dah ada benda berlaku

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Bekas mak nyah dedah punca bercerai dengan isteri, seminggu pertama dah ada benda berlaku

Perkahwinan mereka hanya bertahan selama 15 hari, rumah tangga pasangan viral bekas mak nyah dan bekas pengkid sudah tidak dapat diselamatkan.

Menurut Danny, 40, dia telah melakukan yang terbaik dan akui sudah memujuk isterinya, Nurazearah Fateha namun wanita itu tetap mahu berpisah.

Dedah pemilik salon tersebut, isterinya yang berusia 22 tahun itu tidak pulang ke rumah sejak 24 Julai lepas.

“Usaha saya dah terlalu maksimum jadi bagi cukuplah dengan perkahwinan ini. Apa yang dia inginkan jadi saya beri apa kemahuan dia. Dia mahu saya lepaskan dia, jadi saya lepaskan.”

Tambah Danny lagi, dalam tempoh seminggu pertama selepas mereka menjadi suami isteri dia merasakan kebahagiaan yang ada itu hanyalah dibuat-buat.

“Kebahagiaan yang diolok-olok, saya tak dapat sepenuhnya layanan sebagai seorang suami.”

Meskipun begitu, dia akui ada moment indah bersama Nurazearah ketika mereka pergi berbulan madu dan bercuti di Pulau Perhentian.

Dalam pada itu, dia tidak menolak sekiranya ada jodoh untuk mereka berdua kembali bersama namun buat masa sekarang Danny akui sedang tertekan.

“Orang lain kahwin bahagia bersama suami isteri. Tapi saya hanya sampai satu minggu sahaja. Dia dah meninggalkan saya, rasa sedih dan sangat kecewa.”

Baca : Tipu status sebenar masa berkahwin, bekas mak nyah mohon maaf lepas cerai isteri

Leave a Comment