TerasMalaysia

Cara wanita ini menyimpan duit tiap bulan memg ‘rare’! Lepas buat bayar deposit kereta

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Cara wanita ini menyimpan duit tiap bulan memg ‘rare’! Lepas buat bayar deposit kereta. Biar lambat dan tidak banyak hasilnya asalkan masih ada simpanan yang kita peruntukkan mengikut cara kita.

Perkongsian Nur Emira ini yang berkongsi tip mudahnya menyimpan setiap hari dan bulan menggunakan beberapa jenis wang ini patut kita contohi. Mudah dan berbaloi.

Apa yang dilakukannya adalah dengan menggunakan bulan ganjil dan genap yang diberikan simpanan RM50 dan juga RM100.

Bukan itu sahaja, bahkan setiap hari pula disimpan sebanyak RM2 dan kemudiannya RM5 setiap kali diperolehi.

Cara wanita ini menyimpan duit tiap bulan memg ‘rare’! Lepas buat bayar deposit kereta

CARA MENABUNG DUIT SETAHUN BOLEH DAPAT RM4436

  • Alhamdulillah berjaya konsisten 2021. Total RM 4436.00.
  • RM2 – setiap hari
  • RM5 – setiap kali dapat
  • RM10 – 2 helai seminggu
  • RM20 – 1 helai seminggu
  • RM50 – Febuari, April, Jun, August, October, December.
  • RM 100 – Januari, Mac, May, July, September, November.

Setahun Dapat RM4436, Menabung Duit Ikut Bulan Ganjil Genap Macam Ni Memang Berhasil!

Buat asing. Rajin-rajin macam ni.

Jumlah setiap bulan tak sama sebab duit RM5, bergantung pada banyak mana duit RM5 yang dapat. Start lambat sikit, pertengahan Februari. Pengakhiran 31 Disember.

Good luck pada siapa sedang buat macam ni last year. Jom sambung in year 2023, boleh book pakej umrah juga kalau tambah nanti.

Mudah mudahan ada rezeki. Allah jemput ke sana. Aminn. Dapat pegang cash macam ni, rasa sayang nak pergi letak bank pun ada.

BACA:

Nampak macam aiskrim biasa, tak sangka harga satu hidangan untuk ‘dessert’ ini berharga RM29,000

Tak sangka 5 taktik ini digunakan scammer di Malaysia, nombor 5 tu ramai yang hilang duit sampai puluh ribu ringgit

Ini cara yang senang nak baiki tv rosak berjalur, rupanya guna salotape je, jimat tenaga dan duit

Leave a Comment