TerasMalaysia

“Perangai dia buat aku tawar hati, sampai macam tu sekali cara dia, buat aku macam orang luar”

"Perangai dia buat aku tawar hati, sampai macam tu sekali cara dia, buat aku macam orang luar"

Aku dah berkahwin hampir 5 tahun, masih belum punyai cahaya mata. Aku seorang wanita bekerjaya di utara tanah air dan suami aku seorang penjawat awam gred rendah. Ya, gaji aku 2 3 kali ganda lebih dari suami. Kami kenal melalui kawan, kahwin suka sama suka setelah setahun lebih berkenalan. Suami aku memang asal dari kampung utara dan aku memang dibesarkan dari bandar KL.

“Aku dengan isteri sangat bahagia, dialah heroin aku dalam rumah, tapi satu benda ni yang buatkan aku jadi bosan, segalanya makin pelik lepas aku tertinggal phone”

"Aku dengan isteri sangat bahagia, dialah heroin aku dalam rumah, tapi satu benda ni yang buatkan aku jadi bosan, segalanya makin pelik lepas aku tertinggal phone"

“Aku dengan isteri sangat bahagia, dialah heroin aku dalam rumah, tapi satu benda ni yang buatkan aku jadi bosan, segalanya makin pelik lepas aku tertinggal phone”. Sy kenal isteri sy masa kami belajar sama-sama dulu.. Perkenalan dekat atas jambatan cinta waktu dia ambil gambar convo.. Dia minta sy tolong ambil kan gambar dia dan kawan2 … Read more