TerasMalaysia

Gadis Ini Cuak Kena ‘Panggil’ Dekat Traffic Light. Rupa-Rupanya…

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Gadis Ini Cuak Kena ‘Panggil’ Dekat Traffic Light. Rupa-Rupanya…

Siapa tak terkejut tiba-tiba ada orang yang tak dikenali memanggil nama kita. Mesti kita pelik macam mana la orang tahu nama kita sedangkan kita tidak mengenali pun siapa gerangan yang memanggil.

Itu lah yang terjadi kepada gadis ini dimana satu video tular diTikTok. Video tersebut memaparkan seorang gadis diusik oleh kereta di belakangnya semasa di traffic light telah mencuit hati netizen.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @ceo_murtabak_hamid1971, kelihatan gadis itu sedang membonceng motor kawannya dan berhenti di sebuah lampu isyarat.

Apa yang mencuri tumpuan adalah apabila dia memakai jersi yang tertulis nama di belakang badannya iaitu ‘Miraa’.

Lebih menghiburkan, namanya tiba-tiba dijerit oleh si perakam yang kebetulan berada di belakang motor mereka. Dia dilihat begitu terkejut memandang ke belakang sambil mencari siapa yang menjerit namanya di traffic light itu.

Perkara itu membuatkan si perakam tergelak dalam kereta dengan isteri dan anak-anaknya. Gadis itu pun tergelak sekali apabila dia tidak jumpa pemilik suara yang menjerit namanya itu.

Video yang dirakamkan itu telah meraih lebih 1.6 juta tontonan setakat ini di mana rata-rata netizen terhibur dengan gelagat terpinga-pinga si gadis.

Sumber

Semacam Punya Seronok Bila Jumpa Kucing, Perangai Gadis Ini Dirakam Kawannya

Leave a Comment