Habis Bilik Mengajar Dirempuh Pelajar Sekolah Memandu Semasa Diajar

Habis Bilik Mengajar Dirempuh Pelajar Sekolah Memandu Semasa Diajar!

Seorang pelajar sekolah memandu yang berada dalam keadaan tak sihat tersalah menekan pedal minyak kereta yang dipandunya sehingga melanggar sebuah bilik mengajar sekolah memandu tersebut dalam kejadian di Pajam, Mantin.

Pegawai Operasi dari Balai Bomba dan Penyelamat Mantin, Pegawai Bomba Kanan II, Effendi Rahmat berkata, pihaknya menerima panggilan mengenai kejadian yang berlaku di Akademi Memandu Nilai itu pada pukul 10.33 pagi.

“Setibanya di lokasi kami mendapati sebuah kereta sekolah memandu jenis Perodua Axia telah melanggar sebuah mengajar di situ.

“Bagaimanapun, pelajar sekolah memandu yang merupakan lelaki berusia 26 tahun dan pengajar yang juga seorang lelaki berusia 65 tahun itu tidak mengalami sebarang kecederaan.

“Namun terdapat dua orang lelaki yang berusia 22 dan 27 tahun yang berada di dalam bilik tersebut cedera di bahagian kaki dan belakang badan akibat kemalangan itu,” katanya ketika dihubungi.

Jelasnya, pihak bomba telah menyerahkan kedua-dua mangsa yang cedera kepada pihak Kementerian Kesihatan yang kemudian telah membawa mereka ke klinik berdekatan untuk mendapatkan rawatan.

Baca : Wanita Bertudung Muat Naik Kandungan Berunsur 18SX Buat Orang Kurang Senang Dengan Video Itu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *