Hasil dari pembawakan masa mengandung, mimik muka bayi ini seakan orang tak puas hati

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Hasil dari pembawakan masa mengandung, mimik muka bayi ini seakan orang tak puas hati. Orang Melayu memang sinonim dengan pelbagai adat dan pantang larang dalam kehidupan seharian yang diamalkan sejak turun temurun. Walaupun ada pantang larang kedengaran pelik, namun tetap diamalkan oleh sesetengah orang. Bagi ibu mengandung, ada yang cakap jangan stress nanti anak keluar pun stress jugak!

Masin mulut suami

Hasil pembawakan masa mengandung, mimik muka bayi ini seakan orang tak puas  hati

Mungkin itulah yang terjadi kepada pengguna Tiktok @umacikoo yang tidak menyangka ungkapan yang sering kali keluar dari mulut suaminya menjadi kenyataan.

Menerusi perkongsian video di akaun Tiktok miliknya, wanita itu berkongsikan gambar bayi lelakinya yang sehingga kini sering menunjukkan riak muka berkerut, seperti tidak berpuas hati.

Husband ada pesan time pregnant jangan stress-stress nanti baby pun stress. Lepastu nah muka (anak) tak puas hati tengok orang. Sampai sekarang muka tu masih berkerut saja.

Video tersebut setakat ini mengumpul sejumlah 1.6 juta tontonan di TikTok. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata terhibur dengan muka ‘stress’ bayi comel ni.

BACA:

Sahabat sejati – pelajar lelaki bantu rakan OKU makan buat netizen terharu

Sepasang kembar berusia 5 tahun mengadu sakit ketika membuang air kecil, apabila disoal rupa-rupanya..

Sahabat sejati – pelajar lelaki bantu rakan OKU makan buat netizen terharu

Leave a Comment