TerasMalaysia

Hebat Sofyank! Ini Projek Terbaru Yang Bakal Dilancarkan Bersama Pelakon Popular Hollywood

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Hebat Sofyank! Ini Projek Terbaru Yang Bakal Dilancarkan Bersama Pelakon Popular Hollywood

Baru-baru ini, content creator dan personaliti media sosial yang dikenali sebagai Sofyank atau nama penuhnya Mohamad Sofian Abdulllah mendedahkan bahawa dia akan berjumpa dengan dua pelakon terkenal, Paul Rudd dan Jonathan Majors.

Pada 31 Januari, dia mendedahkan bahawa dia akan bekerjasama dengan Paul Rudd dan Jonathan Majors dalam penggambaran ‘magic’.

Sepanjang minggu lalu, dia telah berkongsi banyak kemas kini di akaun Twitternya termasuk tweet pada 3 Februari di mana dia mengakhiri penggambarannya dengan Jonathan Majors yang memaikan watak Kang the Conqueror, seorang penjahat dalam Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Walau bagaimanapun, pada hari berikutnya Sofyank pula bergambar dengan Paul Rudd ‘The Ant-Man’.

@sofyank96

He conquere the set! Because we in the kangdom! Kang the Conqueror! #antman  #piantopaulandjonathan

♬ AMAZING – Phoebe

Dalam tweetnya, dia menyebut bahawa Paul Rudd seorang yang peramah dan dia juga berterima kasih kepada rakyat Malaysia kerana menyokongnya selama ini.

Sofyank ialah anak Malaysia yang mempunyai impian besar untuk bekerjasama dengan personaliti Internet Amerika Zach King yang pakar dalam “Magic vines” di mana beliau mencipta kandungan dengan kesan khas.

Artis VFX tempatan kita Sofyank sangat menginspirasi Zach dan mula menyiarkan videonya sendiri yang bertambah baik sehingga dia dapat bekerjasama dengan bintang Hollywood sebelum ini sepeti Ryan Reynolds dan Will Smith)!

Sumber

Baca : Cara Mudah Nak Buat Gambar Passport Tanpa Pergi Kedai Dan Tak Menggunakan Banyak Tenaga Dan Duit

Leave a Comment