Jurufoto wanita diganggu lelaki misteri selama 8 tahun, sanggup ikut ke luar negara dan hantar ‘DM’ lucah

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Jurufoto wanita diganggu lelaki misteri selama 8 tahun, sanggup ikut ke luar negara dan hantar ‘DM’ lucah

Diganggu selama 8 tahun berturut-turut membuatkan seorang wanita berasa sangat penat dan geram hingga dia nekad untuk membuat pendedahan tentang seorang lelaki gatal dan berharap tindakan tegas akan dikenakan keatas lelaki itu.

Wanita tersebut yang dikenali sebagai Acacia Diana mendedahkan perkara itu di laman Twitter miliknya selepas pelbagai tindakan dilakukan tetapi dia masih diganggu lelaki terbabit yang dikenali sebagai Safiq Rosli.

Lelaki tersebut sanggup mengikut jurufoto tersebut sehingga ke United Kingdom (UK) dan telah berjaya ditangkap oleh pihak berkuasa disana. Malangnya dia berjaya melarikan diri daripada negara itu ketika dibebaskan sementara menunggu tarikh mahkamah. Wanita tersebut juga telah membuat laporan polis pada tahun 2018 di balai polis Shah Alam. Namun, lelaki tersebut masih tidak berhenti mengganggunya sehingga minggu ini.

Wanita itu juga memohon kepada ibu bapa lelaki tersebut supaya menjaga ahli keluarganya yang tidak sihat itu. Dia juga telah memuat naik mesej lelaki tersebut yang mempunyai unsur tidak senonoh. Dia telah berkongsi beberapa tangkap layar yang dihantar oleh lelaki tersebut dan segala bukti-bukti gangguan yang dibuat oleh lelaki tersebut sejak tahun 2016 telah dikumpul untuk mengukuhkan lagi dakwaannya. Hantaran yang dibuat oleh wanita itu telah mendapat perhatian orang ramai.

Sumber

Baca : Pembantu rumah guna barang majikan buat konten Tiktok, kantoi video tersebar dan rembat barang peribadi

Leave a Comment