TerasMalaysia

Keadaan terkini kereta waja yang dimenangi Tokti suatu ketika dahulu, masih disimpan dan dijaga sampai sekarang

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Keadaan terkini kereta waja yang dimenangi Tokti suatu ketika dahulu, masih disimpan dan dijaga sampai sekarang.

Tidak perlu dikenalkan lagi, Penyanyi tersohor negara di mana satu Malaysia pasti mengenalinya iaitu Dato Sri’ Siti Nurhaliza atau lebih mesra disapa sebagai Tokti. Penyanyi lagu ‘Jerat Percintaan’ itu masih kekal relevan hingga kini, malah setiap lagu keluarannya mendapat sambutan yang hangat!

Sejak kebelakangan ini, Tokti kelihatan banyak menghabiskan masa membuat live di media sosial miliknya terutamanya di laman instagram dan tiktok ketika berada di dalam kereta. Tambah pula, semenjak anak-anaknya semakin besar, Tokti banyak meluangkan masa bersama mereka jika tidak mempunyai pekerjaan pada hari tersebut.

Kereta Pertama Yang Dimenangi Tokti Pada 2001!


Baru-baru ini, tular di laman media sosial facebook mengenai kereta proton waja yang dimenangi Tokti pada Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2001. Ia menjadi sejarah apabila Tokti memenangi gelaran bintang paling popular dan mendapat hadia sebuah kereta yang pertama kali diberikan kepada pemenang anugerah tersebut.

Keadaan terkini kereta waja yang dimenangi Tokti suatu ketika dahulu, masih disimpan dan dijaga sampai sekarang

Dikatakan, kereta proton waja bernombor plat ABP 2001 berkenaan terdahulu Tokti menyuruh abangnya yang menjaga dan baru-baru ini, netizen memberitahu bahawa kini adiknya iaitu Siti Saerah yang memakai kereta tersebut.

Rata-rata, ramai juga yang teruja mengenai kereta pertama yang dimenangi Tokti itu. Mereka juga mengatakan bahawa sekiranya Tokti ingin membuat galeri dan muzium pastinya kereta tersebut akan diletakkan sekali bersama album dan piala-piala yang telah dimenangi Tokti.

Apa-apa pun, semoga suatu hari impian peminatnya ingin melihat menubuhan muzium tersebut berhasil dan sekaligus juga dapat membantu meningkatkan ekonomi negara.

BACA:
“Aku terkesima dengan perangai suami, tergamak betul dia, tak sangka kerana hantaran 10k, aku diperlakukan macam ni”
Lelaki terkejut dapat beras plastik lepas beli nasi lemak di gerai, siap gumpal baling dekat meja buat ‘demo’
Lagu Malam Pagi nyanyian Saixse mempunyai unsur lucah dan seolah mengajak anak muda melakukan maksiat

Leave a Comment