TerasMalaysia

Lendir siput babi digunakan untuk merawat masalah jerawat dimukanya, ini yang jadi lepas wanita ini cuba

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Lendir siput babi digunakan untuk merawat masalah jerawat dimukanya, ini yang jadi lepas wanita ini cuba. Setiap wanita sanggup melakukan apa sahaja untuk cantik. Malah ada yang berhabis ribuan ringgit untuk memastikan kulit sentiasa cantik, tegang dan flawless.

Selain menggunakan teknologi terkini untuk mendapat rawatan kecantikan yang berkesan dengan cepat, ada juga wanita yang suka menggunakan bahan-bahan semulajadi.

Baru-baru ini, tular di media sosial apabila seorang gadis sanggup menggunakan lendir siput untuk mencantikkan kulit wajahnya.

Lendir siput babi digunakan untuk merawat masalah jerawat dimukanya, ini yang jadi lepas wanita ini cuba

Gadis yang dikeali sebagai Lydia ini telah meletakkan hampir 10 ekor siput babi pada wajahnya. Tindakan ini dibuat untuk merawat wajahnya yang pernah ditumbuhi jerawat.

Pada mulanya, ramai pengikutnya menyangka Lydia menggunakan filter. Namun setelah diterangkan, barulah ramai yang percaya selepas Lydia turut menunjukkan cara dia mendapatkan siput-siput tersebut.

Dia telah mengutip haiwan berkenaan di celah-celah rumput dan ada juga yang diambilnya bertenggek di helaian daun serta ranting pokok.

@lydia_yaa2 Pejuang acne🥲cepat sembuh ya muka ku🥺 #fyp #fypシ #fypdongggggggg #masukberanda #banjarbungaskalsel #viraltiktok #amuntaibungas #fypage #BAGIHOKI #siput #terapisiput #efekvaksin2021 ♬ suara asli – joy thander imansyah

BACA:

Penunggang motorsikal Malaysia buat Netizen Singapura bengang sebab ‘parking’ dekat kaki lima

8 jenis warna dan maksud baju banduan di Malaysia yang ramai tak tahu, warna putih pun ada

Farid Kamil terima watak menjadi Anuar dalam filem yang bakal ditayangkan nanti rupanya bersebab

Leave a Comment