TerasMalaysia

Menjadi pendiam dan tidak bergaul, doktor temui 67 DNA dalam badan budak berusia 8 tahun

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Menjadi pendiam dan tidak bergaul, doktor temui 67 DNA dalam badan budak berusia 8 tahun. Sekitar April lalu, tular mengenai kisah seorang kanak-kanak perempuan berusia lapan tahun didakwa telah diperkosa oleh 67 individu berikutan penemuan DNA berlainan dalam tubuhnya.

Jumpa 67 DNA dalam badan kanak-kanak

Kisah tersebut mula menjadi perhatian ramai selepas dikongsikan oleh Jeff Zink dalam pogram Tina Peters Show. Bercerita mengenai kisah tersebut, Jeff memberitahu kejadian itu sebenarnya berlaku pada tahun 2021 iaitu ketika dia mengunjungi sempadan Arizona.

Di sana, dia bertemu dengan pihak berkuasa dan sekumpulan pendatang yang ditahan termasuklah kanak-kanak terbabit. Ketika itu, dia melihat kanak-kanak malang itu langsung tidak bergaul dan hanya mendiamkan diri.

Bimbang melihat keadaan mangsa, Zink membawanya ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Hasil pemeriksaan mendapati, terdapat 67 DNA di dalam badan mangsa dan doktor memaklumkan itu adalah jumlah minimum yang dikesan.

Menjadi pendiam dan tidak bergaul, doktor temui 67 DNA dalam badan budak berusia 8 tahun

Mereka percaya, mangsa kemungkinan diperkosa oleh 67 lelaki berlainan dan disebabkan itulah, mangsa trauma sehingga tidak boleh bercakap kerana terlalu banyak menjerit serta menangis selama beberapa minggu.

Bekas calon gabenor Arizona iaitu Kari Lake turut memberi respon berhubung kisah itu menerusi ciapan di akaun Twitter rasmi miliknya. Sementara menerusi laporan Newsweek, kejadian ini masih belum disahkan kebenarannya.

Beberapa sumber mendakwa, wanita dan kanak-kanak ini mengakui kejadian sedemikian sememangnya berlaku atas desakan dan paksaan pegawai imigresen yang sepatutnya menjaga mereka.

BACA:
Ada cerita disebalik gambar ‘wallpaper’ Window XP yang terkenal, mati-mati ingat gambar palsu
Balik sekolah muka bengkak baju koyak, penjaga berang pihak sekolah acuh tak acuh isu buli
Patutlah kalau simpan buku lama-lama jadi kuning, ini punca sebenar sampai berbelit lidah nak sebut bahasa saintifik dia

Leave a Comment