Pasangan kekasih selamba buat aksi panas masa pergi Konsert buat malu orang bertudung

Pasangan kekasih selamba buat aksi panas masa pergi Konsert, buat malu orang bertudung

Konsert Reunion ST12: 20 Tahun Charly Berkarya telah berlansung di Axiata Arena Bukit Jalil pada malam Sabtu, 11 Mac 2023 dan hampir 10,000 peminat hadir ke konsert tersebut.

Namun, tular pula satu rakaman memaparkan aksi sepasang kekasih seronok bercumbu semasa konsert berjalan telah mengundang kecaman ramai.

Menerusi ciapan tersebut, dia mendakwa pasangan lelaki dan wanita bertudung itu selamba bercumbu serta berpeluk tanpa memikirkan keadaan sekeliling. Tambahnya, jika sudah berkahwin pun sepatutnya tidak menayangkan kemesraan melampau di khalayak ramai.

Menurutnya juga, pasangan tersebut telah ditegur tetapi suasana dalam konsert yang agak bising membuatkan ‘teguran’ tidak didengari. Perkongsian tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen mengecam tindakan pasangan tersebut yang dilihat mendatangkan rasa tidak selesa kepada orang lain.

Malah, ada juga netizen yang berkongsi video situasi yang berlaku. Para netizen turut mengatakan hal tersebut tidak seharusnya berlaku dan mungkin pihak jabatan agama Islam dapat mengambil tindakan sewajarnya.

Sumber

Baca : Semalaman anak ini meraung “nana nak mati” buatkan ibu bapanya risau, tak sangka ini yang terjadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *