TerasMalaysia

Pelik ajakan untuk bersama ditolak, terkejut dapat tahu isteri rupanya puas dengan hubungan sejenis

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Pelik ajakan untuk bersama ditolak, terkejut dapat tahu isteri rupanya puas dengan hubungan sejenis.

Pengguna media sosial sering terdedah dengan kisah-kisah suami yang bermain kayu tiga dan berpoligami tanpa pengetahuan isteri. Namun, kali ini, sebuah kisah berbeza muncul di mana seorang wanita didakwa terlibat dalam hubungan songsang dan berlaku curang di belakang suaminya.

Menurut pengadu, dia tidak pernah menyangka bahawa hubungan akrab antara isterinya dan wanita itu sebenarnya berlandaskan nafsu songsang yang dilarang dalam Islam.

Pengadu berkongsi bahawa dia terkejut dengan penemuan ini setelah membaca perbualan antara isterinya dan wanita tersebut melalui aplikasi WhatsApp yang dibuka menggunakan laptop.

“Mereka bekerja di syarikat yang sama, hanya berbeza jabatan. Isteri saya mempunyai seorang kawan perempuan yang sangat rapat. Pada mulanya, saya tidak mempermasalahkan kerana mereka sudah lama bersahabat.

“Minggu lalu, saya menggunakan laptop isteri saya kerana saya tertinggal di kampung. Isteri saya lupa untuk log off dari WhatsApp web. Saya perasan ada perbualan yang disimpan sebagai ‘Love.’

Pelik ajakan untuk bersama ditolak, terkejut dapat tahu isteri rupanya puas dengan hubungan sejenis

“Saya terkejut. Saya membuka perbualan tersebut dan mendapati bahawa isteri saya sedang berkomunikasi dengan seseorang, iaitu kawan baiknya,” kata suami tersebut dalam pengakuannya di laman X.

Pengadu meneruskan bahawa dia terus membaca seluruh perbualan mereka dan menemui pelbagai bukti, termasuk gambar dan video.

“Saya terus menggulung perbualan ke atas. Hati saya hancur. Mereka saling menyayangi. Terdapat pelbagai gambar dan video mereka dalam perbualan. Saya tidak pernah terfikir isteri saya meminati perempuan itu.

“Dan ternyata, kawan baiknya itu adalah kekasihnya. Saya hilang kata-kata. Saya tidak tahu bagaimana untuk bertindak pada masa itu… hancur,” ungkapnya.

Pengadu menyatakan bahawa dia baru menyedari sikap isterinya yang kerap memberikan alasan untuk mengelakkan hubungan kelamin sepanjang perkahwinan mereka.

“Saya terkejut melihat kebenaran. Mengapa dia sentiasa menolak untuk bersama saya? Sepanjang perkahwinan kami, saya belum pernah menyentuhnya.

“Antara alasan yang diberikannya adalah bahawa dia belum bersedia. Saya sabar, saya faham, saya tidak memaksa. Saya memberinya masa. Tetapi mengapa dia bermain-main dengan perasaan saya seperti ini? Saya rasa sangat dipermainkan,” keluhnya.

Menurut pemuda itu, mereka baru sahaja membina rumah tangga pada bulan Januari yang lalu. Perkongsian pemuda itu menjadi viral setelah dikongsi di akaun Twitter @meinmokhtar.

Di ruang komen, beberapa netizen mengkritik tindakan wanita itu yang dianggap sanggup berkahwin untuk memuaskan nafsu songsangnya.

“Mengapa orang seperti ini masih mahu berkahwin? Tidakkah mereka memikirkan perasaan orang lain? Malu pada kamu kak.

“Kebiasaannya, ini lah yang terjadi. Ada beberapa perempuan yang berkahwin hanya untuk menyembunyikan hakikat bahawa mereka sebenarnya lesbian.

“Jika kamu seorang lesbian, mengapa berkahwin? Sungguh menyebalkan,” tulis seorang netizen.

BACA:
Suami bakal dipenjara 5 tahun jika lupa hari lahir isteri
Tentera Malaysia diberi gelaran oleh kanak-kanak Palestin ini dengan nama “Tentera dari neraka”
3 sekawan dari Malaysia ditahan pihak Arab Saudi, hanya kerana bergambar sambil angkat jari telunjuk

Leave a Comment