TerasMalaysia

Penderma sperma cari anak kandung seramai 94 orang, sanggup berhenti kerja untuk realisasikan impian

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Penderma sperma cari anak kandung seramai 94 orang, sanggup berhenti kerja untuk realisasikan impian.

Miller mula mendermakan sperma ketika menjadi pelajar psikologi Georgia bagi membantu pasangan untuk mendapatkan anak.

Seorang lelaki yang berusia 32 tahun sanggup melepaskan kerjaya sebagai jurutera perisian hanya kerana mahu menjejaki 96 orang anak kandungnya.

Dia yang dikenali sebagai Dylan Stone-Miller menjadi bapa kepada 96 kanak-kanak tersebut melalui kaedah menderma sperma.

Mulakan Perjalanan Sejauh 14,484 kilometer, Jejaki Anak Kandung


Miller mula dikatakan mahu menjejaki kesemua 96 zuriatnya apabila dia terlihat gambar salah seorang anak kandungnya yang dikenali sebagai Harper.

Penderma sperma cari anak kandung seramai 94 orang, sanggup berhenti kerja untuk realisasikan impian

“Saya anggap dia sebagai anak saya yang pertama,” kata Miller.

Dia dikatakan menemui Harper ketika kanak-kanak itu berusia tiga tahun dan sejak daripada itu dia nekad mahu menjejaki kesemua anaknya.

Bagi memulakan jejak pencarian tersebut, Miller dikatakan telah memulakan perjalanan sejauh 14,484 kilometer pada musim panas bagi mencari baki anak kandungnya yang lain.

Malah, bagi merealisasikan hasratnya ini, dia memilih untuk berhenti kerja dan menggunakan wang simpanannya bagi menampung kos pencarian ini.

Setakat ini, dia dikatakan telah menemui 25 orang anak kandungnya.

“Saya sendiri tidak pasti berapa ramai anak yang saya ada,” katanya lagi.

Siap Buat Kumpulan Facebook Untuk Penerima Sperma, Jejaki Anak Kandung Yang Lain
Miller yang telah berpisah dengan isterinya pada tahun 2020 terdetik untuk menjejaki anak kandungnya yang lain setelah menerima mesej peribadi daripada penerima sperma iaitu Alicia Bowes yang merupakan ibu Harper.

Saat itu merupakan pertama kali Miller melihat wajah Harper di Instagram milik Bowes. Malah, dia juga turut mewujudkan kumpulan Facebook khas buat ibu bapa anak kandungnya yang dinamakan sebagai ‘Xytex 5186 Offspring’ sempena nombor pengenalan bank spermanya.

Apabila dia menyatakan hasrat untuk menjejaki anaknya yang lain, terdapat 20 orang ibu bapa yang turut memberikan respon yang positif.

“Saya hanya mahu melihat anak saya membesar,” katanya lagi.

Tidak Mahu Anak Anggap Sebagai Bapa
Walau bagaimanapun, Bowes tidak mahu Harper menganggap Miller sebagai bapanya. Bagi Bowes, Miller tidak akan menjadi bapa dan hanya berperanan sebagai penderma.

Malah, Bowes dikatakan akan mewujudkan jurang di antara Miller bagi melindungi keselamatan Harper walaupun Miller masih diberi kebenaran untuk melawat anaknya dua kali setahun.

Namun, bagi Miller ia merupakan situasi yang sukar apabila terpaksa berpura-pura untuk tidak mengakui bahawa Harper merupakan anaknya.

Untuk info, Miller mula mendermakan sperma ketika menjadi pelajar psikologi di Georgia bagi membantu pasangan untuk mendapatkan anak.

Dia dibayar dengan kadar AS$100 (kira-kira RM464) bagi setiap sesi. Dia juga membenarkan bank sperma berkongsi maklumat tentang dirinya kepada anak-anak apabila mereka mencecah usia 18 tahun.

BACA:
Ilmu yang orang tengah hadapi selesema kena tahu, jangan hembus hingus terlalu kuat, ini sebabnya
Wanita terkejut jumpa bangkai cicak dalam paket kicap yang diguna, habis masakan satu periuk
Datuk Bandar benarkan azan berkumandang di bandar New York pada hari jumaat dan bulan ramadan

Leave a Comment