Penyanyi berhijab buat perangai ada hubungan dengan lelaki orang, pergi majlis kahwin selebriti bersama

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Penyanyi berhijab buat perangai ada hubungan dengan lelaki orang, pergi majlis kahwin selebriti bersama

Baru-baru ini di media sosial kecoh apabila seorang penyanyi wanita yang terkenal dikatakan sedang menjalinkan hubungan dengan pengurusnya sendiri.

Lebih mengejutkan, lelaki itu merupakan seorang suami yang belum dikurniakan cahaya mata dan ada yang mengatakan mereka berdua ini sudah lama berkenalan namun cinta mula berputik sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Nama penyanyi ini sedang meningkat naik dan perkara ini bertambah kecoh apabila mereka berdua menghadiri majlis perkahwinan seorang selebriti baru-baru ini tanpa membawa isterinya.

Difahamkan, isterinya pun bukanlah orang luar dalam industri, maka sebab itulah ramai yang tertanya-tanya, mengapa tidak dibawa bersama.

Dalam sumber yang sama, dikatakan penyanyi wanita itu turut menginap di hotel yang sama dengan pengurusnya itu untuk menghadiri majlis tersebut.

Ramai yang pelik mengapa isterinya tidak dapat syak hubungan kedua-dua mereka itu dan setakat artikel ini ditulis masih belum ada sebarang kenyataan dari mana-mana pihak berkaitan isu ini.

Baca : Lelaki pun dah tak selamat, ramai perempuan komen lucah lepas muat naik video naik kuda dalam media

Leave a Comment