Power Adik MZ Ni! Dikir Boleh Nyanyi Pun Boleh, Ramai Orang Puji Dia

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Power Adik MZ Ni! Dikir Boleh Nyanyi Pun Boleh, Ramai Orang Puji Dia

Walaupun masih di usia yang masih kecil, adik mz boleh berdikir seperti orang dewasa. Pernah berganding dengan beberapa nama yang terkenal dalam dunia dikir barat dan menjadi terkenal dengan bakat yang ada dengannya.

Masih ingatkan anda dengan video yang pernah tular dulu apabila seorang kanak- kanak yang dikenali sebagi Adik MZ telah menggegarkan dunia seni dikir apabila menjadi pendikir cilik yang pertama.

Di dalam rakaman video itu, adik mz telah menyanyikan lagu “Satu Rasa Cinta” yang dipopularkan oleh Arieff. Video itu telah diambil oleh guru kepada adik Mz yang teringin mendengar suara adik mz yang menyanyi.

https://www.tiktok.com/@puterikemboja7/video/7196653582815382810?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7179897932660098562

Bukan senang untuk menjadi pendikir sejati tetapi adik Mz berjaya melakukannya. Terkini, sebuah video telah dimuatnaik di aplikasi tik tok apabila ianya telah memaparkan adik mz bukan sahaja boleh melakukan video dikir tetapi boleh juga menyanyi lagu melayu.

Rata-rata warganet memuji suara adik mz yang merdu dan juga seperti orang dewasa.

“Muka dh la hensem. Suara pun best. Semoga adik cemerlang dlm pelajaran dan berjaya dlm hidup” – Netizen

Sumber

Baca : Tular Video Orang Islam Berarak Masa Thaipusam, Ini Jawapan Padu Mufti

Leave a Comment