Rupa-rupanya ada kisah seram disebalik kejadian budak 6 tahun pandu kereta, siap bagitahu rupa ‘orang’ yang bawa

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Rupa-rupanya ada kisah seram disebalik kejadian budak 6 tahun pandu kereta, siap bagitahu rupa ‘orang’ yang bawa. Baru-baru ini tular cerita tentang budak berumur 6 tahun dan adiknya berumur 3 tahun sejauh 2.5km pada tengah malam.

ceritanya tidak habis disitu selepas ibunya membuat satu voice massage yang dikirimkan kepada keluarganya yang lain yang menceritakan macam mana detik-detik kejadian itu boleh berlaku.

Menjadi persoalan apabila budak berusia 6 tahun tahu menurunkan handbrake dan masuk gear reverse untuk keluar dari rumah tersebut sebelum bergerak melalui jalan kecil yang orang ramai memanggil tempat seperti itu dengan panggilan ‘jalan kampung’.

Rupa-rupanya ada kisah seram disebalik kejadian budak 6 tahun bawa kereta, siap bagitahu rupa ‘orang’ yang bawa

Menjengah keruangan tiktok yang menyebarkan video itu, mendapati yang anaknya keluar bersama tokwan,paklang dan pakcik, dia memberitahu yang mereka cuba membawa mereka ke sesuatu tempat untuk pergi bermain game.

Dalam video tersebut, ibunya bertanyakan kepada budak lelaki itu tentang paras rupa tokwan,paklang dan pakcik tersebut,alangkah sunggu terkejut apabila budak itu memberitahu yang tokwan yang dimaksudkannya mempunyai muka yang buruk dan badan berbulu.

Manakala dia memberitahu bahawa paklang dan pakcik mempunyai muka yang menyenangkan dan tidaklah seperti tokwan yang diceritakan budak itu, rata-rata netizen tidak mempercayai dan menyalahkan ibu bapa mereka yang lalai, hanya keluarga mereka dan budak itu saja yang tahu kesahihan dan cerita sebenar dan apa yang terjadi.

@rizalkdhzalkdh #fypシ゚viral budak 6 tahun #misteri ♬ bunyi asal – 🔰✨𝘳𝓲ɀꪖꪶ ꪊ𝓽ꪖ𝘳ꪖ✨🔰

BACA:

Berang kucing jiran berak dekat tempat parkir kereta tiap hari, pemilik bagi ‘warning’ dalam group

Turutan passport yang paling berkuasa di dunia, tak sangka Malaysia juga salah satu yang tersenarai

Wanita trauma lepas kena kacau dengan lelaki tak dikenali, siap cium cermin sebelum larikan diri

Leave a Comment