“Saya suka tengok konten akaun dia” – Lelaki terkejut ketika lihat video di ‘darkside’, baru tahu pemilik rupanya isteri sendiri

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

“Saya suka tengok konten akaun dia” – Lelaki terkejut ketika lihat video di ‘darkside’, baru tahu pemilik rupanya isteri sendiri.

Luahan seorang individu menjadi bualan hangat di media sosial.

Lelaki itu mendakwa terjebak dengan konten ‘dark side’ (lucah) iaitu keinginan dan fantasi seksual walau pun dah berkahwin.

Tambahnya keinginan tersebut terjadi disebabkan si isteri yang kurang melayan permintaan nafkah batinnya.

Dia mula tertarik dan kerap melihat konten satu akaun ‘dark side’ namun tidak tahu siapakah gerangan di sebalik video tersebut kerana wanita itu tidak menunjukkan wajah.

Namun akhirnya dia baru mengetahui bahawa pemilik akaun tersebut merupakan isterinya sendiri.

"Saya suka tengok konten akaun dia" - Lelaki terkejut ketika lihat video di 'darkside', baru tahu pemilik rupanya isteri sendiri

“Ada satu akaun ni, saya suka tengok konten akaun dia. Memang akaun tak pernah tunjuk muka, jadi memang tak ada idea siapa orang tu.

“Saya baru tahu baru-baru ni, rupanya pemilik akaun dark side tu adalah isteri saya. Ya, memang dia.”

Dia terkejut dan tidak tahu apa yang perlu dilakukannya. Kisah yang dikongsikan itu telah mendapat pelbagai respon daripada wargamaya yang rata-ratanya menyifatkan bahawa jodoh itu adalah cerminan diri kita.

Malah, tidak kurang juga ada yang mempersoalkan bagaimana seorang suami tidak dapat mengecam tubuh badan isteri termasuklah pakaian yang dipakai wanita itu ketika merakam video tidak senonoh terbabit.

BACA:
Pemuda menyesal seumur hidup, disahkan lumpuh gara-gara main telefon dan duduk terlalu lama ketika buang air besar
Kenapa nyamuk suka dan selalu terbang keliling kepala kita? Ini rupanya punca yang buat ramai terkejut
Selain memperkemaskan wayar dari berselirat, ini fungsi lain yang boleh dicuba pada meja pejabat yang ramai tak tahu

Leave a Comment