TerasMalaysia

Sekumpulan peneroka gua alami detik cemas, muncul entiti hitam depan mata masa kawan kena rasuk

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Sekumpulan peneroka gua alami detik cemas, muncul entiti hitam depan mata masa kawan kena rasuk. Mungkin ramai yang belum pernah dengar mengenai kewujudan aktiviti caving. Penggemar caving mempunyai jiwa yang ngairah menerokai setiap sudut kawasan gua tidak kiralah jika ia sempit sekalipun. Selain haiwan berbisa, pertemuan dengan ‘makhluk’ misteri mungkin juga berlaku.

Salah seorang dirasuk ketika sedang meneroka dalaman gua

Itulah situasi getir yang dihadapi oleh sekumpulan peneroka gua ini. Dalam video yang tular menerusi akaun TikTok El Cucuy, beberapa orang lelaki cuba menenangkan diri apabila salah seorang daripada mereka mula dirasuk sesuatu. Terlihat individu berbaju hitam di belakang sudah terdiam kaku dan matanya mula terbeliak.

Muncul makhluk hitam berwajah seram di laluan hadapan

Sekumpulan peneroka gua alami detik cemas, muncul entiti hitam depan mata masa kawan kena rasuk

Bertambah meremang, di laluan lubang hadapan mereka terdapat satu entiti misteri muncul dengan wajah yang cukup menyeramkan. Mencuba untuk lakukan rukhyah kepada rakan di belakang, mereka hanya mampu berbisik sesama sendiri sambil disaksikan makhluk hitam terbabit.

Rakan terus rebah ke tanah & tak sedarkan diri

Selepas menghembuskan pasir ke udara, lelaki berbaju hijau di posisi hadapan melakukan gerakan rukhyah kepada rakan yang disampuk tadi. Dengan bacaan “Bismillah”, dia seakan mengeluarkan sesuatu dari bahagian muka ke lutut dan kawannya terus rebah ke tanah. Rakaman seram itu meraih lebih 5 juta tontonan sejak dimuatnaik beberapa hari lalu.

@elcucuy.tv 😳#scarytiktoks #fyp #4u #paranormal #elcucuytv #skinwalker #scary #horrortok #creepy #miedo #hauntedtiktok ♬ original sound – EL Cucuy

BACA:
“Tengok dekat media sosial semua nampak cantik, tapi hakikatnya? Aku seorang isteri kepada suami alim”
Gadis hilang selepas persiapan majlis kahwin selesai, lari ke Thailand dengan lelaki yang tidak dikenali
Penduduk pelik bekalan elektrik selalu terganggu tiap malam, tak sangka ada ‘kisah’ disebalik kejadian itu

Leave a Comment