Seronok lepas berpisah dengan suami, wanita ini terkinja-kinja depan Pejabat Agama

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Seronok lepas berpisah dengan suami, wanita ini terkinja-kinja depan Pejabat Agama. Dalam kehidupan, terkadang apa yang dimahukan tidak berlaku seperti dirancang.

Apatah lagi bila dalam perhubungan, yang sudah bertunang pun boleh putus inikan pula yang sedia membina rumahtangga bertahun lamanya.

Namun begitu, semua orang ada kisah mereka sendiri. Terkadang juga bila sudah berkahwin dan duduk sebumbung, barulah tahu perangai masing-masing.

Ada yang boleh terima dan ada juga yang terpaksa bersabar dengan segalanya.

Seronok lepas berpisah dengan suami, wanita ini terkinja-kinja depan Pejabat Agama

Tapi bila sudah tidak sehaluan, hanya pencer-aian sebagai jawapan akhir pada hubungan suami isteri. Baru-baru ini rakaman seorang wanita yang baru keluar dari Mahkamah Syariah telah mencuri perhatian ramai.

Berikut adalah rakaman wanita gembira lepas dicer-aikan yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @dheananda77 ini.

@dheananda97

♬ เสียงต้นฉบับ – TOJONEWS.official

Menerusi video itu wanita tersebut kelihatan gembira lepas dicer-aikan. Gelagat wanita ini telah mencuri perhatian ramai dengan rata-ratanya reaksi individu berkenaan memang cukup luarbiasa.

Mungkin ada perkara yang membuatkan wanita ini begitu lega selepas dilafazkan cer-ai. Kita tidak tahu perjalan hidup yang dilalui wanita tersebut.

Namun dengan caranya yang sangat gembira itu nampak seakan terlepas dari satu beban yang sangat berat dipikulnya selama ini.

BACA:

Memang rare! Warganegara Jepun daki Gunung Kinabalu dengan berpakaian suit pejabat

Walaupun mempunyai bisnes dalam dan luar negara, Dato’ Sri ini dipuji ramai, siap bagi kata semangat

Suami tergamak tikam isteri berkali-kali hanya kerana disuruh jimat air

Leave a Comment