Suami buat projek dengan pramugari dekat rumah masa isteri balik kampung ziarah bapa meninggal dunia

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Suami buat projek dengan pramugari dekat rumah masa isteri balik kampung ziarah bapa meninggal dunia. Tular kisah seorang wanita bernama Puan Ayu yang dicurangi suami sendiri.dedahnya, lapan tahun bercinta, dia memilih untuk berjuang dari tiada apa-apa sehinggalah lelaki itu berjaya bergelar juruterbang.

Selepas berumah tangga, kebahagiaan umpama terhenti di tengah jalan.

Ketika hamil anak kedua, Puan Ayu mendapati suaminya mempunyai skandal dengan pramugari muda.

Namun, disebabkan lelaki itu bersumpah dengan Al-Quran dan atas nama ibunya untuk tidak mengulangi perbuatannya, dia diberikan peluang kedua.

Dalam kejadian lain, Puan Ayu terpaksa membawa dua anaknya pulang ke kampung setelah dikhabarkan dengan berita pemergian bapanya. Sepanjang berada di sana, firasatnya mula tidak enak kerana si suami yang tinggal sendirian di kota tiba-tiba berubah menjadi pemarah.

Suami buat projek dengan pramugari dekat rumah masa isteri balik tengok bapak meninggal dunia

Mungkin Tuhan mahu menunjukkan, dia secara tidak sengaja menemui video seorang gadis sedang dating dengan juruterbang berkenaan sambil berpegangan tangan.

Apabila dihubungi melalui WhatsApp, keadaan dimemanipulasi dan kesalahan dilakukan tidak diakui membuat Puan Ayu diam-diam pulang semula ke kota tanpa memberitahu suami.

Apabila tiba di rumah, hatinya retak seribu mendapati pasangan terbabit sedang berdua-duaan di dalam bilik tidur mereka. Bukannya mendapat permintaan maaf, malah tiga beranak itu dihalau keluar dari rumah.

Tidak mengalah, Puan Ayu pergi pula ke rumah ibu penyondol berkenaan untuk mendedahkan keburukan anaknya. Namun, dia kemudian membatalkan niat selepas melihat keadaan warga emas tersebut yang rupa-rupanya penghidap penyakit jantung.

Hanya selepas pertemuan itu, barulah pramugari dan juruterbang terbabit meminta maaf.

Berita perselingkuhan terbabit sampai ke pengetahun rakan kerja mereka, namun gadis berkenaan memutar cerita selain menuduh Puan Ayu sebagai “isteri psiko”.

Lihat lebih lanjut dan klik disini.

BACA:
“Jangan datang tuntut” – Lelaki terkejut jumpa barang misteri dalam bag yang dibeli, orang ramai siap bagi pendapat
Rakan dedah perangai sebenar suami belakang isteri, sembang dari lewat malam sampai lepas sahur
Wanita ditinggal suami gara-gara tidak bersetuju bagi anak dekat kakak ipar yang mandul

Leave a Comment