TerasMalaysia

Suami kantoi langgan pelacur, bekas isteri penyanyi popular nekad buka purdah selepas 5 tahun demi sara anak

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Suami kantoi langgan pelacur, bekas isteri penyanyi popular nekad buka purdah selepas 5 tahun demi sara anak. sebelum ini ada kongsikan pendedahan Inara Rusli, isteri kepada penyanyi Indonesia, Virgoun yang kantoi melanggan pelacur.

Inara mendedahkan bukti dia menjumpai bukti transaksi akaun bank suami yang menghabiskan lebih RM59,000 untuk pelacur. Virgoun kemudian memfailkan talak cerai ke atas isterinya dan turut menuntut hak penjagaan anak-anak mereka kerana isterinya tidak bekerja.

Tidak mahu berputus asa, Inara terpaksa membuat keputusan berat dalam dirinya dengan membuka purdah yang dipakainya selama hampir 5 tahun.

Suami kantoi langgan pelacur, bekas isteri penyanyi popular nekad buka purdah selepas 5 tahun demi sara anak

Keputusan itu dibuat demi memudahkan urusan untuk mencari nafkah anak-anak sekaligus mendapatkan semula hak penjagaan mereka.

Difahamkan, Inara telah mendapat tawaran pekerjaan daripada sebuah syarikat produk kecantikan untuk menampilkan wajahnya. Secara tidak langsung, syarikat itu menawarkan pekerjaan tersebut bagi membantunya untuk mendapatkan semula hak penjagaan tersebut.

Dalam pada itu, Inara berharap agar keputusannya untuk membuka purdah tidak mengundang prasangka buruk orang ramai memandangkan situasinya sedang darurat.

Bismillah, saya pakai kerana Allah, saya buka kerana Allah untuk menghidupi anak-anak saya.

@tgifjj Gon, Nikmat Tuhan mana lagi yang kau Dustakan? #inararusli #virgoun #derysulaiman #drrichardlee #klarifikasi #perselingkuhan #fyp ♬ الصوت الأصلي – maherzainfanforever

BACA:
Kembang tekak tengok apa yang dikunyah, mati-mati ingat daging, rupanya..
Ada yang sampai dapat ‘feel’ cerita sedih doktor ini, ramai tertipu lepas tahu perkara sebenar
“Aku guru disebuah tadika, biasa la sebab merantau aku diberi kebebasan tidur disitu, tak sangka benda ni jadi dekat aku”

Leave a Comment