TerasMalaysia

Suami Naik Berang Tengok Isteri Kantoi Buat Sesuatu Dekat Kedai Makan Dengan Skandal – Kalau Ikut Hati Dah Nak Hentak

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Suami Naik Berang Tengok Isteri Kantoi Buat Sesuatu Dekat Kedai Makan Dengan Skandal – Kalau Ikut Hati Dah Nak Hentak.

Rumah tangga seseorang itu akan musnah dengan kehadiran orang ketiga terutamanya skandal di tempat kerja. Perkara itu secara tidak langsung membuatkan hubungan suami dan isteri menjadi retak.

Isteri dan rakan lelaki tidak ada batas,Seorang lelaki menerusi luahannya yang dimuat naik oleh Cikgu Anep di Twitter, membongkarkan kecurangan isterinya apabila terjebak dengan pergaulan tanpa batas dengan rakan sepejabat yang berlainan jantina.

Bahana bila bini (isteri) kau duduk office yang tak ada sempadan (jaga batas). Suka hati je lunch berdua dengan isteri orang. Sama lah perangai bini aku ni. Apabila tegur dia cakap benda ni biasa lah. Bukan ada apa-apa feeling pun kawan office je.

Kisahnya bermula ketika si suami bersama bosnya pergi makan tengah hari di sebuah kedai makan. Namun alangkah terkejut apabila melihat isterinya bersama dengan rakan lelaki sedang makan berdua-duaan.

Nak jadikan cerita, tengah hari tu aku lunch port tempat best-best sikit. Masa makan hampir tercekik nasi aku dibuatnya sebab nampak bini aku dengan budak office dia.

Suami naik berang tengok isteri kantoi buat sesuatu dekat kedai makan dengan skandal - Kalau ikut hati dah nak hentak

Siap lapkan mulut isteri,Apa yang membuatkan si suami ‘naik darah’ adalah lelaki berkenaan dengan berani mengelap mulut isterinya dengan mesra tanpa ada rasa bersalah.

Paling geram aku tengok lelaki tu lapkan mulut bini aku masa makan. Ikut hati memang aku nak hentak masa tu jugak tapi aku tahan sebab bos besar ada tak nak kecoh.

Difahamkan, isterinya tertinggal barang selepas mereka selesai makan. Si suami membuat keputusan untuk mengambil barang yang tertinggal itu dan ingin mendengar jawapan wanita terbabit ketika dia ingin memulangkan barangan tersebut.

Lepas bini aku pergi aku pergi meja dorang duduk tu sebab ada barang tertinggal. Nanti kat rumah aku tunjuk benda ni, nak tengok bini aku jawab apa.

BACA:

Gadis Maut, Kereta Remuk Akibat Bertembung Lori

Nak Makan Tak Boleh Tambah, Isteri Terkilan Suami Terlampau Berkira

Jom Pakat Bersila! 5 Kebaikan Duduk Atas Lantai Yang Orang Tak Tahu

Leave a Comment