“Terlihat ceria tapi hampir gila” – Kapsyen isteri pertama Abang Tesla jadi tanda tanya

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

“Terlihat ceria tapi hampir gila” – Kapsyen isteri pertama Abang Tesla jadi tanda tanya.

Video yang dimuat naik oleh isteri pertama Abang Tesla, Nurmajdina Jamari, melalui aplikasi TikTok telah menimbulkan tanda tanya di kalangan orang ramai berkenaan situasi terkininya.

Dalam kapsyen video tersebut, Nurmajdina menulis, ‘terlihat ceria padahal hampir gila,’ yang memperlihatkan dia berada dalam kereta seorang diri.

Pada video yang sama, wanita tersebut menaip, ‘I’m okay, I’m fine gwenchana, teng neng neng neng’ menggunakan audio yang sedang popular di TikTok pada masa ini.

Masyarakat memberikan kata-kata semangat kepada Nurmajdina dalam menghadapi ujian rumah tangganya.

“Ya Allah, kurniakanlah zuriat kepada wanita hebat ini agar segala kesedihannya sembuh, dan segala kekuatannya dibalas,” kata Syafiqahieqa.

"Terlihat ceria tapi hampir gila" - Kapsyen isteri pertama Abang Tesla jadi tanda tanya

“Saya dulu hampir dimadukan. Tapi saya memilih untuk bercerai. Alhamdulillah, sekarang saya sudah ‘happy’ dengan suami baharu. Kita berhak membuat keputusan dan memilih,” kata Araaa.

“Maaf, jujur saya katakan, saya tidak sekuat kamu. Mungkin kalau saya berada di tempat kamu, mungkin saya akan memilih untuk pergi,” ujar MyraMUA.

Pada bulan September yang lalu, Abang Tesla atau nama sebenarnya Muhammad Khal Iltizam Yusry, seorang pengaruh media sosial, mendedahkan wajah isteri keduanya sejak mereka bernikah pada 18 Ogos lalu. Melalui satu hantaran di akaun Instagramnya sebelum ini, Abang Tesla berkongsi gambar bersama kedua-dua isterinya sebelum mereka berangkat menunaikan umrah dan melancong ke Turki.

@n.majdina

I’m okay, i’m fine Gwenchana, teng neng neng neng 🫶🏻❤️

♬ original sound – Nurmajdina Jamari
BACA:
Pelanggan terkejut tengok list harga di Festival Makanan, satu mangga asam boi boleh dapat dua nasi kandar
Kawasan yang terbakar di Uptown Damansara sebenarnya tapak yang dibuka tanpa kebenaran pihak berkuasa
Rezeki terpijak selepas 22 tahun, kawan lama bayar hutang RM46k secara tunai

Leave a Comment