Tragis! Agnez Mo meninggal dunia di Amerika Syarikat, dibunuh kawan sendiri dekat rumah

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Tragis! Agnez Mo meninggal dunia di Amerika Syarikat, dibunuh kawan sendiri dekat rumah. Gempar di Indonesia selepas penyanyi berasal dari negara itu yang telah melebarkan sayap di Amerika Syarikat, Agnez Mo dilaporkan meninggal dunia.

Berita itu tersebar dengan cepat selepas klip video dimuat naik di Youtube tular mengatakan pelantun lagu Teruskanlah tersebut maut akibat dibunuh rakannya sendiri.

Video itu dimuat naik dengan tajuk ‘Agnesmo Dies in America After Being Killed By His Own Friend’ dan ia telah meraih ribuan tontonan hanya dalam tempoh kurang 24 jam.

Rakaman itu mempamerkan suasana di sebuah rumah yang didakwa merupakan lokasi penemuan mayat penyanyi berkenaan.

Lebih membuatkan peminat cemas adalah kerana Agnez Mo sendiri sudah agak lama tidak mengemas kini hantaran di Instagram peribadinya ketika itu.

Tragis! Agnes Mo meninggal dunia di Amerika Syarikat, dibunuh kawan sendiri dekat rumah

Bagaimanapun, apabila berita itu menjadi bualan di internet media memakumkan bahawa ia sama sekali tidak benar dan foto lelaki yang didakwa suspek pembunuhan merupakan pesalah kes jenayah dadah.

Malah, foto Agnez Mo yang berada di depan keranda ketika pemakanan itu juga disunting dan informasi yang tersebar meluas tersebut adalah palsu.

Bukan itu sahaja, mangsa sebenar yang meninggal dunia di dalam video tersebut memang telah dibunuh tetapi mendiang adalah wanita yang kebetulan mempunyai nama gelaran Agnes Mo.

BACA:
Makmum terpinga-pinga ditinggalkan imam ketika mengiringi solat berjemaah, rupanya..
Wanita kecewa kedai makan popular jual barang yang tak berkualiti, beli nasi goreng dapat bahan ‘tambahan’
Gara-gara jalan sempit dan tubuh terlalu besar, penduduk sepakat bawa lelaki ini ke hospital menggunakan forklift

Leave a Comment