Ustaz ralit ‘scroll’ dan layan video lucah masa tengah jaga murid ambil ujian peperiksaan

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Ustaz ralit ‘scroll’ dan layan video lucah masa tengah jaga murid ambil ujian peperiksaan

Tular baru-baru ini, satu rakaman mempamerkan seorang guru lelaki dipercayai mengajar mata pelajaran agama menonton video lucah di telefon bimbit.

Menerusi video itu, guru yang memakai serban berwarna putih tersebut dilihat khusyuk menonton video lucah di telefon bimbit.

Bukan hanya satu, dia kemudian scroll video-video lain dan menonton satu lagi porno dipercayai dihantar di group Whatsapp.

Dalam pada itu, anak muridnya dilihat seperti sedang fokus menjawab kertas peperiksaan dan dia selaku guru yang menjaga bilik darjah tersebut seronok melayan video lucah seorang diri.

https://twitter.com/i/status/1675633296372559872

Video dikongsikan di Twitter itu meraih perhatian ramai warganet yang mengutuk kelakukan guru tersebut apatah lagi kerana dia membawa imej orang alim.

Bagaimanapun, video itu dikatakan merupakan rakaman pada tahun 2021 dan berlaku di Indonesia namun ia dimuat naik semula oleh pengguna Twitter.

Meskipun itu video pada dua tahun lepas, namun ia membuktikan bahawa sesetengah orang menggunakan agama dan pemakaian sebegitu untuk mengaburi orang lain.

Sumber

Baca : 
Bakal teman lelaki ‘lari’ masa jumpa buat pertama kali, beg tangan lesap sebab tinggal dalam kereta
Pencuri berusia 16 tahun pecah masuk rumah orang sambil berbogel, selamba curi telefon dan mandi macam tiada apa berlaku

Leave a Comment