TerasMalaysia

Video ahli politik berbaring atas katil dengan pasangan tersebar, bakal bertanding merebut kerusi parlimen lagi sebulan

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Video ahli politik berbaring atas katil dengan pasangan tersebar, bakal bertanding merebut kerusi parlimen lagi sebulan.

Seorang ahli politik wanita di Colombia, Catalina Jaramillo kesal apabila video tidak senonoh dia dan teman lelakinya tersebar di media sosial.

Video tersebar

Menerusi video pendek tersebut, kelihatan Jaramillo, 44, yang tidak berbaju berbaring di atas katil bersama teman lelakinya. Turut kedengaran, pasangan ini ada berbual mengenai kempen pilihan raya sebelum menghantar rakaman tersebut kepada ahli kempen pilihan raya melalui aplikasi WhatsApp pada 1 September.

Namun siapa sangka, dalam sekelip mata sahaja, video tersebut mula tersebar meluas di internet. Susulan daripada itu, Jaramillo berharap agar pengikutnya memberikan sedikit masa kepadanya untuk membuat siasatan lanjut berhubung penyebaran video terbabit.

Ujar ibu kepada seorang cahaya mata ini, rakaman tersebut disebarkan tanpa kebenarannya dan itu bukanlah video rasmi kempen pilihan raya. Sebaliknya, video tersebut adalah untuk simpanan peribadinya.

Video ahli politik berbaring atas katil dengan pasangan tersebar, bakal bertanding merebut kerusi parlimen lagi sebulan

Untuk rekod, Jaramillo bakal bertanding untuk merebut kerusi dalam pilihan raya di Antioquia pada 29 Oktober hadapan.

SUMBER

BACA:
Lelaki terkejut jumpa 7 jarum dengan sehelai kain kuning dekat siling warna putih, dipercayai ilmu sihir untuk suramkan kedai
“7 bulan aku tak datang bulan, tiba suatu harini aku rasa lain, aku call suami, tak sangka dekat hospital segalanya terungkai”
“Kali ini saya memang nak ambil tindakan” – Shikin Maembong diganggu lelaki misteri, siap tawar duit dan gambar tak senonoh

Leave a Comment