TerasMalaysia

Wanita mempunyai 13 anak patung menyerupai bayi nyata, berhabis sebanyak RM34,000 demi minat yang pelik

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Wanita mempunyai 13 anak patung menyerupai bayi nyata, berhabis sebanyak RM34,000 demi minat yang pelik.

Seorang wanita Britain terlampau taksub mengumpul 13 anak patung yang dianggap seperti bayi manusia dan dijaga seperti anak sendiri.

Anak patung bayi

Memetik laporan Daily Mail, wanita yang dikenali sebagai Jess Ellis mula mengumpul anak patung realistik ketika penularan wabak Covid-19 pada Mei 2020.

Dikatakan, Jess sanggup membelanjakan wang ringgit untuk membeli 13 anak patung persis bayi manusia sebanyak 6 ribu pound sterling (RM34,582.12).

Wanita mempunyai 13 anak patung menyerupai bayi nyata, berhabis sebanyak RM34,000 demi minat yang pelik

Pada awalnya, wanita itu membeli anak patung pertama yang dinamakan sebagai Rebecca, iaitu seorang bayi perempuan berusia sebulan, dengan harga 250 pound (RM1,439) hanya untuk menemaninya.

Difahamkan, tunangnya iaitu Avery Raassen, 33 turut membantu menjaga 13 anak patung bayi dengan menukar pakaian dan lampin seperti anak mereka sendiri.

Sebelum ini, tunang saya tidak pernah menukar lampin atau memegang bayi sehingga saya memperkenalkannya kepada kelahiran semula. Jadi, saya menyuruh dia menukar salah seorang daripada mereka untuk meningkatkan keyakinannya untuk memegang bayi sebenar.

Tambah Jess lagi, dia juga sering membawa anak patungnya berjalan-jalan sekitar taman perumahan.

Kadang-kadang saya keluar rumah sambil menggendong mereka. Saya juga akan menggunakan stroller bayi dan berasa sangat menyeronokkan.

Di samping itu, Jess meluahkan rasa gembira kerana dia dapat belajar bagaimana untuk menjadi ibu bapa.

Saya suka melihat mereka, dan kadang-kadang berfikir bahawa mereka adalah nyata. Memegang mereka seperti terapi, jika saya tertekan atau cemas, ia sangat menenangkan. Mereka juga membantu saya membuat persediaan untuk menjadi ibu bapa yang sebenar.

SUMBER

BACA:
Bapa teruja dan gembira lihat anak baru lahir, memiliki 14 jari tangan dan 12 jari kaki
Lelaki maut lepas makan tiram mentah, alami muntah-muntah dan kesan ruam yang merebak seluruh badan
“Masa mak hidup dia lah yang jaga kebajikan kami, ayah hanya biasa-biasa, tapi biasa dia terbongkar lepas mak meninggal akibat barah”

Leave a Comment