Wanita terkilan ‘baby bump’ hilang lepas terkejut dari mimpi, buat perjanjian dengan seorang lelaki berpakaian serba putih

Subscibe Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini Follow TERASMALAYSIA

Wanita terkilan ‘baby bump’ hilang lepas terkejut dari mimpi, buat perjanjian dengan seorang lelaki berpakaian serba putih.

Kejadian janin hilang daripada kandungan ibu hamil bukan lagi suatu kisah pelik di kalangan masyarakat kita. Apa juga sebabnya, seseorang wanita pastinya terpuruk dengan rasa sedih kerana anak yang dibayangkan akan ditimang-timang malah menghilang tanpa jawapan jelas.

Ehhh kata nak shoot baby bump, tapi perut kempis je?


Gangguan mistik sebegitu sudah banyak kali didedahkan oleh ramai orang menerusi media sosial. Baru-baru ini, seorang MUA bernama Nachik Cikna turut berkesempatan berkongsikan pengalaman buruk dialami oleh salah seorang client. Katanya, pelanggan itu sudah menempah awal service solekan untuk maternity shoot bagi melakar kenangan perutnya yang semakin membesar.

Dia tunjuk buku pink & gambar mengandung…Suami bawa pi kecemasan, memang takde

Wanita terkilan 'baby bump' hilang lepas terkejut dari mimpi, buat perjanjian dengan seorang lelaki berpakaian serba putih


Namun setibanya di rumah, Cikna pelik kerana perut pelanggannya yang dikatakan sarat hamil 8 bulan sudah menjadi kempis. Akhirnya, tuan badan mendedahkan tentang mimpi pelik didatangi seorang lelaki serba putih di mana ketika itu mereka seakan-akan membuat perjanjian untuk menyerahkan sesuatu. Setelah bangun daripada tidur, wanita tersebut terkejut kerana bayi dalam perutnya sudah tidak ada.

Hari-hari dia bawa buku pink dalam beg..Mana tau ada rezeki baby tu ada balik dalam perut


Segala usaha sudah dibuat termasuklah mendapatkan rawatan Islam, namun semuanya gagal mengembalikan kewujudan bayi tersebut. Rupanya, ibu wanita berkenaan juga pernah alami insiden kehilangan janin dalam perut suatu ketika dahulu. Seorang perawat menjelaskan kemungkinan keturunan wanita itu ada mengikat perjanjian dengan jin.

BACA:

Isteri bersama dua saksi mengesahkan pemergian suami, pasangan ‘bangkit’ semula menuntut hak selepas 28 tahun
Seni binaan yang unik dan klasik, Hanya menggunakan pokok tembusu dan kayu cengal sebagai struktur untuk surau ini
Majlis kahwin paling malang, tuan rumah tanggung malu bila semua tapak kenduri dan meja makan dikerumuni lalat

Leave a Comment